AVISO LEGAL

AVÍS LEGAL I CONDICIONS LEGALS

Condicions generals d’utilització d’aquesta pàgina web

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l’accés i l’ús d’aquest lloc web.

L’ús de la pàgina web implica l’expressa i plena acceptació d’aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeixi a aquest, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets del lloc web.

Política de Propietat Intel·lectual

MÈTRICA CONSULTING S.L. no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en la pàgina d’Internet www.metrica.es. Amb els límits establerts en la llei, MÈTRICA CONSULTING S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

MÈTRICA CONSULTING S.L. no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

Està absolutament prohibit, l’ús de la web o d’algun dels seus elements amb finalitats comercials o il·lícits.

La pàgina d’Internet de www.metrica.es pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers que MÈTRICA CONSULTING S.L. no pot controlar. Per tant, MÈTRICA CONSULTING S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en les pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari, disseny, codi de font i la resta de continguts inclosos en www.metrica.es són propietat exclusiva de MÈTRICA CONSULTINGS.L. o dels seus propietaris. Qualsevol acte de transmissió, modificació, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de CLIENT.

Enllaços amb altres llocs web

MÈTRICA CONSULTING S.L. ofereix enllaços amb altres llocs web que entenem que poden ser d’utilitat per als usuaris.

En els esmentats enllaços no s’aplica els termes i condicions d’aquesta política de privacitat i confidencialitat per tant la inclusió no implica obligació per part de MÈTRICA CONSULTING S.L. d’accedir als productes o serveis que en elles s’anuncien o venen.

Ús de COOKIES

En la nostra pàgina WEB utilitzem “cookies” per a facilitar l’accés dels nostres usuaris als nostres serveis. Les “cookies” són uns petits fitxers de text introduïts per un lloc web en el disc dur, que agiliten i optimitzen l’ús de la web. Les “cookies” emmagatzemen informació sobre les referències d’un usuari per a un determinat lloc web. En cap cas les “cookies” emmagatzemen informació referent a dades personals dels usuaris.

L’usuari pot configurar el seu navegador per a ser avisat de la recepció de “cookies” així com per a acceptar o rebutjar les “cookies”, per a ampliar està informació consulti les guies d’ajuda del seu navegador. Les nostres “cookies” no es poden utilitzar per a executar programes o transmetre virus a l’equip informàtic de l’usuari.

Informació per donar Compliment a l’Reglament Europeu de protecció de dades i amb la Llei Orgànica 3/2018:

RESPONSABLE:

Titular: MÈTRICA CONSULTING S.L.

Adreça: Ctra. Fuencarral a Alcobendas, 20, 28049 Madrid.

Tel: (+34) 91 382 05 25

CIF: B-82580317

Correo electrónico: [email protected]

FINALITAT:

En MÈTRICA CONSULTING S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

Amb la finalitat de millorar la seva experiència d’usuari, elaborarem un “perfil comercial”, sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

LEGITIMACIÓ:

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució del contracte mercantil segons els termes i condicions que consten en aquest.

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquesta consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

DESTINATARIS:

Aquestes dades seran cedides a altres entitats amb les quals el la empresa concerti directa o indirectament la prestació d’un servei relatiu a les funcions legítimes de l’empresa.

DRETS:

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MÈTRICA CONSULTINGS.L. estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
  • Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. MÈTRICA CONSULTING S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Les persones interessades tenen dret a la portabilitat, que implica que les dades personals de l’interessat es transmetin directament d’un responsable a un altre, sense necessitat que siguin transmesos prèviament al propi interessat, sempre que això sigui tècnicament possible.
  • Les persones interessades tenen dret a retirar el consentiment prestat.
  • Les persones interessades tenen dret a reclamar davant l’Autoritat de Control.

Esta página web utiliza cookies para mejorar tu navegación más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar